YPSI Weide Whey - 950g (vanilka)

První syrovátkový protein, který se dostal do řady YPSI

Syrovátkový protein, který odpovídá naší filozofii, jsme hledali delší dobu. Vyrobeno z nejlepších surovin. A má nejvyšší kvalitu.

1 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

1 149,00 Kč

Množství:
- +

100% syrovátka - mléko od krav chovaných ve Francii druhově vhodným způsobem, které byly krmeny pouze trávou.

Dobré životní podmínky zvířat - zvířata mají místo k běhu, místo aby stály blízko sebe ve stáji, a na pastvině získávají slunce, čerstvou trávu a bylinky.

Žádné dlouhé vzdálenosti - vyrobeno ve Francii, lahvováno v Německu.

S pravou vanilkou - vanilkové lusky jako prášek pro přirozenou vanilkovou chuť.

Krémová - YPSI Weide Whey se dokonale rozpouští a má krémovou texturu.

Bez sóji - bez emulgátorů, jako je sójový lecitin.

Bez aspartamu a acesulfamu K - pouze se sukralózou pro lehkou, kulatou sladkost.

Vysoká biologická dostupnost - rychle stravitelné, rychle dostupné.

Bioaktivní - prostřednictvím přírodních imunoglobulinů.

Se všemi esenciálními aminokyselinami - YPSI Weide Whey obsahuje všechny esenciální aminokyseliny.

Bez plnidel a přísad - jako je maltodextrin nebo sacharóza.

Vynikající rozpustnost - krátce protřepejte s vodou v třepačce nebo rozmixujte v mixéru, YPSI Weide Whey se rychle a snadno rozpouští.

Vysoká čistota - laboratorně testováno na mykotoxiny, E. coli, salmonely a další relevantní testovací kritéria.

Baleno v Německu ve výrobě certifikované IFS - pro nejvyšší standard a zajištění kvality při zpracování potravin.

Co je vrbová syrovátka?

Pojem „syrovátka“ pochází z angličtiny a znamená „syrovátka“. Syrovátka je součástí mléka, které zbylo z výroby sýra. Filtrací se odstraní laktóza a tuk ze syrovátky. Konečným produktem je čistý syrovátkový proteinový prášek.

Termín „pastvina“ označuje skutečnost, že krávy, které produkují mléko pro syrovátkový protein, nestojí v těsné blízkosti a přijímají krmivo, které není jejich přirozeným krmivem. Spíše se mohou volně pohybovat pod širým nebem na pastvině a jíst trávu a bylinky, které jsou přirozeným krmivem krávy.

Jak se vyrábí vrbová syrovátka?

Syrovátka je vedlejším produktem výroby sýra a tvarohu, kdy je kasein odstraněn z tekutého mléka pomocí takzvané ultrafiltrace. Po ultrafiltraci se syrovátková proteinová hmota sušícím procesem přivede do práškové formy, takže se vytvoří takzvaný syrovátkový koncentrát.

Výrobní zařízení je vybaveno nejmodernější technologií membrán a filtrace, která umožňuje výrobu syrovátkových bílkovin té nejvyšší kvality. Ve firemní laboratoři je také zaručen bezproblémový systém řízení kvality, od příjmu suroviny přes zpracování až po dodání konečných produktů.

Jaký je rozdíl mezi syrovátkovým izolátem a syrovátkovým koncentrátem?

Oba obsahují spoustu bílkovin a všechny esenciální aminokyseliny. Obě formy odlišuje výrobní proces, který v každém případě přináší určité výhody.

Izolát je speciálně filtrován, aby se obsah tuku a oxidu uhličitého trochu snížil a obsah bílkovin se trochu zvýšil. Hotový proteinový prášek vyrobený ze syrovátkového izolátu včetně příchuti a sladidla obsahuje přibližně 41 g bílkovin, 1 g sacharidů a 1 g tuku na 50 g porce.

Primárním přínosem je tento vyšší poměr bílkovin k uhlohydrátům / tukům.

Hlavní nevýhodou je, že syrovátkový izolát je méně krémový a velmi tekutý.

Koncentrát je také speciálně filtrován. Látky, jako jsou určité lipidové složky, laktoferiny a fragmenty peptidů, z nichž některé jsou odstraněny během výroby izolátu, jsou zadrženy v koncentrátu. Hotový proteinový prášek vyrobený ze syrovátkového koncentrátu včetně chuti a sladidla obsahuje přibližně 38 g bílkovin, 5 g sacharidů a 1,5 g tuku na 50 g porce.

Primární nevýhodou syrovátkového koncentrátu je mírně vyšší obsah sacharidů kolem 4 g na porci ve srovnání se syrovátkovým izolátem.

Primární výhodou syrovátkového koncentrátu je větší spektrum bioaktivních složek a výrazně krémovější struktura.

Proto jsme se rozhodli pro YPSI Weide Whey použít vysoce kvalitní syrovátkový koncentrát.

Syrovátkový proteinový koncentrát vyrobený z mléka od pasoucích se krav z Francie na přípravu nápoje bohatého na bílkoviny se sladidlem.

Doporučené použití: Část 50 g prášku rozmíchejte nebo protřepejte ve 300 ml vody.

Obsah: 950 g (= 19 porcí)

Vanilková příchuť / vanilka
Informace o nutričních a výhřevných hodnotách:
na 100 g prášku - na 50 g prášku (porce)
Energie 1579 kJ / 373 kcal - 790 kJ / 186 kcal
Tuk 3,4 g - 1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,4 g - 1,2 g
Sacharidy 10,3 g - 5,1 g
z toho cukry 6,6 g - 3,3 g
Dietní vláknina 0,5 g - 0,2 g
Bílkoviny 74,8 g - 37,4 g
Sůl * 0,41 g - 0,20 g

* Sůl vypočtená jako obsah sodíku x 2,5

Aminokyselinová rovnováha ve 100 g bílkovin:
L-isoleucin 6,4 g
L-leucin 10,3 g
L-lysin 9,6 g
L-methionin 1,9 g
L-fenylalanin 3,4 g
L-threonin 7.1
L-tryptofan 1,8 g
L-valin 6,2 g
L-histidin 1,7 g
L-arginin 2,6 g
L-tyrosin 3,5 g
L-cystein 2,6 g
L-alanin 4,7 g
L-asparagin / kyselina asparagová 10,3 g
L-glutamin / kyselina glutamová 17,9 g
Glycin 1,7 g
L-prolin 3,1 g
L-serin 5,1 g

Složení: syrovátkový proteinový koncentrát (vyrobený z mléka z francouzské pastvy), aroma, zahušťovadlo: xanthanová guma; Vanilkový lusk, sladidlo: sukralóza.

Uvedené nutriční hodnoty jsou zaokrouhlenými průměrnými hodnotami a podléhají obvyklým výkyvům v přírodních produktech.

Může obsahovat stopy vajec, lepku, ořechů, sóji a vlčího bobu.

Tipy:
- Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené a pestré stravy.
- Uchovávejte mimo dosah malých dětí.
- Doporučená denní dávka by neměla být překročena.
- Udržujte v chladu a suchu.

Minimální trvanlivost do: na obalu