Nový YPSI Multikomplex

YPSI MultiKomplex je nyní k dispozici v nové a vylepšené verzi. Vzhledem k dostupnosti nových surovin ve vysoké kvalitě a zkušenostem i dostupným vědeckým informacím v uplynulých letech byly vylepšené některé složky. Vylepšené složky jsou:

- Namísto pouze cyanokobalaminu jako zdroje B12 bude nová verze také obsahovat methylkobalamin jako zdroj B12 společně s kyanokobalaminem. Metylovaná verze B12 má vysokou biologickou dostupnost a působí jako Methyldonor, který dodává proces methylace, který je rozhodující pro jaterní biotransformaci, neurochémii, reprodukci DNA a další.

- Jako nová složka se přidává aminokyselina glycin. Gylcine hraje roli při výrobě Masterantioxidantu glutathionu, který je také primární živinou fáze 2 jaterní biotransformace. Glycin také působí na neurochemické úrovni jako neurotransmiter podobný GABA na úrovni receptoru. GABA je nejčastější inhibiční neurotransmiter v lidském těle. A nejčastější nedostatek neurotransmiterů, který byl v naší době vyhodnocen. Glycin používáme samo o sobě a jako součást "YPSI inositolu plus hořčíku" a jeho současně také přísadou nového MultiKomplexu.

- Také nový doplněk je Copper-Chlorophyllin (chlorofylin měďnatý). Copper-Chlorophyllin je k dispozici jako tekutá surovina po dlouhou dobu. Za první světové války byl používán pro urychlení hojení řezných a střelných ran, avšak donedávna byl pouze v tekuté formě. Už jsme jeho přednosti zmiňovali v článku o Chlorella a Methyl Komplexu. Po nalezení způsobu, jak je přeměnit tekutou formu na celulózu a přidat ji do ChlorellaKomplexu a MethylKomplexu, byl přidán jako další složka do MultiKomplexu.

- Přísada N-acetylcystein je vyňata z nového Multikomplexu, z dúvodu nového nařízení EU.

- Vzhledem k vyšší hustotě prášku nové formulaci se hmotnost kapsle a celková hmotnost všech kapslí zvýšila z 163 g na tubu na 178 g na tubu při 180 tobolkách na tubu.

- Také kvůli vyšší hustotě prášku nové formulace bylo v jedné kapsli více místa a s přidaným zaměřením na neurochémii v YPSI zvýšili množství zinku, hořčíku, inositolu, glutamu a cholinu na tobolku.

- Název se mění z mutikomplex na multikomplex se zinkem. Wolfgang Unsold je zastáncem používání zinku jako doplňku stravy. Zinek technicky vzato není minerál ale traceminerál. Proto se zvýší množství Zinku v každé kapsli. Abychom na to více poukázali přejmenovali jsme jej na multikomplex se zinkem.

- Navzdory novým složkám a vyšším částkám zůstává maloobchodní a velkoobchodní cena stejná.

YPSI Multikomplex seženete zde:

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.