Shrnutí spolupráce za půl roku

Začnu zcela od začátku roku, kdy jsem u Vás udělal první objednávku na suplementy, které dodáváte pro moji dceru. Troufám si říct, že díky Vaší podpoře a kvalitní škále dodávaných produktů došlo u mojí dcery k obrovskému sportovnímu pokroku. Nechtěl jsem psát výsledky dříve než si budu jist, že tomu je tak. 

Myslím, že šest měsíců je dostatek času na zhodnocení účinků. Především došlo k velké mu pokroku v regeneraci, ihned po náročných, někdy přes 3 hodiny dlouhých, zápasech, kdy se dala během pár hodin dohromady a mohla jít ještě tentýž den hrát další vyčerpávající zápas. V zápase jí nejvíce drží elektrolitový nápoj, na který nedám dopustit!  K regeneraci používáme různé formy magnezia, které jste jí excelentně předepsal a při správném a hlavně pravidelném používání splní svůj účel na 100%. Velmi si také pochvaluje extrakt z červené řepy, který si vždy (dokonce sama) bere před zápasem. K úplnému zakončení celého náročného dne vždy nejlépe usne po smíchání edubily magnezia a Inositolu společně s jahodovým proteinem. Od začátku roku, kdy začala Vaše suplementy používat, se neskutečně zlepšila i po psychické stránce jak v turnajích tak ve škole. Doufám, že to je také těmi přípravkami :).  Její tréninkové nasazení je o 200% vyšší (informace od trenéra). 

Výsledky za poslední půlrok jsou jednoznačné.  Postup na MČR ml. žákyň, 3.místo na mezinárodním turnaji TE1 U12 a za družstva z 16 zápasů pouze 1 prohra!  Doufám, že jsem nic nezakřikl a Vaše suplementy jí budou nadále pomáhat v její výkonnosti. I když vždy záleží na jednotlivci :). Vaše produkty jsem už několikrát doporučil lidem, kteří je u Vás již objednali. Doufám, že jim také slouží tak jako nám.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.