Proč právě my? Proč právě OPTIMAL NUTRITION?





Ať chceme, nebo ne, doba se vyvíjí. Ať už jde cestou dobrou, nebo špatnou, tento proces nezastavíme. Jediné co můžeme ovlivnit, je to, jaký život v té dané době povedeme.

O.N. je tu od toho připomenout o čem cvičeni a zdraví je, proč tyto dvě věci spolu tak úzce souvisejí a kam se vlastně dnes vytratila spojitost.

Když se podíváte kolem sebe, každý druhý sportovec pije alkohol téměř pravidelně, kouří a má svůj „CHEAT MEAL“‘ v Mekáči, protože to tak dělají jeho (její) vzorové a sypou do sebe tuny doplňků stravy, aniž by vůbec tušili o jejich důležitosti, či postradatelnosti.

Proto jsme přišli s myšlenkou přivést mezi českou a slovenskou populaci taky něco odlišného, trochu světla mezi ty krabice proteinu, BCAA, rádoby účinných spalovačů a nakopávačů, které nám už dávno zatemnili zdravý rozum.

Doplňky stravy:

Proč právě doplňky stravy? Proč, když mluvíte o zdraví a sportu, chcete prodávat doplňky stravy? Jsou přeci důležitější věci jako strava, životní podmínky, atd.

Určitě zajímavé otázky.

Pojďme se na to podívat trošku blíže. Říká se, že doplňky stravy jsou tu proto, aby doplňovali správnou skladbu jídla. My s tímto souhlasíme, ale tak napůl! Proč?

Protože, jak jsme zmínili v úvodu, doba se vyvíjí a s tím jdou ruku v ruce také nároky na život.

Proto je dnešní doba plná stresu, spěchu, depresí, nemocí a toto všechno má drtivý dopad na naše zdraví, a tím i psychický a fyzický výkon.

V 7 miliardové populaci se nelze domnívat, že všechny potraviny budou ekologicke s dostatkem minerálů a vitamínů, to je prostě nereálné a každý by si to měl uvědomit. Nelze dnešní dobu srovnávat s dobou před 100 lety. kdy se o potraviny staralo trochu jinak a kde ekologie ještě měla své standardy.

Pak se dostáváme k problémům dnešní doby, kdy má polovina populace nějakou formu alergie, ve stáří se neumírá na stáří, ale na neurodegenerativní onemocnění nebo rakovinu a jím podobné civilizační choroby.

Proč mluvíme o nemocech v rámci doplňků stravy? A co to má společného se sportem?

Minerálů, vitamínů a aminokyselin, jenž jsou součástí našeho těla, je v potravě nedostatek a pokud se chceme ubírat směrem zdravého životního stylu, je potřeba je doplňovat a to v takových formách, které jsou pro tělo využitelné. Jinak jsou to jen vyhozené peníze a hazard se zdravím (ano, čtete dobře...)!

Farmacie je ta největší korporace na světovém trhu, která se snaží pouze o maximální profit. Doplňky stravy zaměřené na sport spadají do stejného mlýnku...opět se dostáváme ke snaze o maximální profit.

Proto jsme přišli s O.N. a přineseme Vám ty opravdu nejkvalitnější doplňky stravy, které sami užíváme, máme vyzkoušené a které jsme i sami podrobili tvrdé kritice!

O.N. ale nebude jen o prodeji, ale také o informacích! Informacích o fungování lidského těla z hlediska moderní vědy, která se nestaví na žádnou stranu mince, která nám pomáhá odhalit i ty největší tajemství lidského těla.

Možná to bude trochu bláhové, možná nereálné prosadit naší myšlenku, ale nechceme se vnucovat lidem, co o to nestojí a nás o radu osobně nepožádají!

Optimal Nutrition tu bude pro každého, kdo to myslí se zdravím a cvičením opravdu vážně. Ať chceme, nebo ne zdraví je to nejcennější, co máme a je jen v našich rukách, jak s ním naložíme!

Za tým ON,

Vladimír Štindl

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.