Multivitamíny: Magická síla YPSI MultiKomplex




Na trhu se můžeme setkat s mnoha multivitamíny a multiminerály. Některé jsou špatné, některé průměrné a některé jsou skvělé. Německá firma YPSI pod vedením jednoho z nejlepších trenérů a odborníků ve světě výživy, Wolfganga Unsoelda, jehož poznatky jsem se při psaní článku inspiroval, vyvinula svůj vlastní produkt, svůj vlastní multivitamín a multiminerál: YPSI MultiKomplex a vy máte konečně možnost pocítit jeho blahodárné účinky na vlastní kůži! Podívejme se na 9 důvodů, proč si vybrat právě YPSI MultiKomplex.

1. YPSI MultiKomplex je v kapslích, ty se polykají daleko lépe, než konvenční tablety, se kterými se můžeme setkat ve většině případů.

2. Forma kapslí má kromě prvního bodu ještě více opodstatnění. Biodostupnost ingrediencí se zvýší, když se kapsle v žaludku rozdělí (otázka několika vteřin), prášek zaujme větší plochu a má tím pádem daleko lepší vstřebatelnost v tenkém střevě v porovnání s tabletami, které jsou vyráběny tak, aby se zabránilo rozpadu!

3. Všech 32 ingrediencí obsažených v YPSI MultiKomplexu nabízí širkou škálu vitamínů, minerálů a mikronutrientů.

4. Jsou použity nejkvalitnější a biologicky nejvíce aktivní formy ingrediencí, jako je například Myo-Inositol, Selenomethionine,
methylovaný B12 z Chlorelly a Magnesium Bis-Glycinate.

5. YPSI MultiKomplex obsahuje methylované i nemethylované B vitamíny.

6. MultiKomplex také obsahuje malé množství extraktu z česneku, který v těle působí anti-mikrobiálně.

7. YPSI MultiKomplex obsahuje obě formy Chlorella Algae, Pyrenoidosa a Vulgaris, v základním dávkování.

8. Každá kapsle také obsahuje Bromelain z ananasového exktraktu ke zlepšení potréninkové regenerace a snížení zánětlivosti.

9. Kapsle MultiKomplexu neobsahují ŽÁDNÁ plniva!

YPSI MultiKomplex je navržen tak, aby v těle doplnil mikronutrienty, v kterých je většina dnešní populace deficitní. Dále zajišťuje podporu střevních a jaterních funkcí pro optimální zotavení po sportovním výkonu.

Kvalitní multivitamín by měl být základní kámen každé správně navržené suplementace a měl by jej užívat každý, kdo chce zlepšit výkon v posilovně, výkon pracovní i každý, kdo chce udělat to nejlepší pro své zdraví.

Rozdíly v kvalitě jsou na trhu opravdu znatelné. Lidé si v dobré víře zakoupí některý multivitamin či multiminerál (nedejbože v lékárně) a paradoxně si tak tělo zanáší syntetickými a nevstřebatelnými formami, se kterými se tělo dále musí vypořádat prostřednictvím detoxikačních procesů. MultiKomplex obsahuje v balení 180 kapslí a vy z každé z nich dokážete vytěžit maximum! Neházíte tak peníze do koše, jako když si koupíte levné náhražky!

My vám nabízíme ten nejkvalitnější dostupný multivitamín a multiminerál na trhu ->  KOUPIT ZDE 

Za tým ON,

Dominik Kodras

Michael
2016-08-02 12:54:07

Zdravím tým ON :), předně velký díky za relevantní informace a za profesionální a v našich krajích ojedinělý pohled na problematiku zdraví. Pokud to není tajemstvím, jaká by měla být denní dávka tohoto multivitamínu? A nemyslím tím dávku, kterou předepisuje výrobce..myslím tím dávku, která má pro tělo adekvátní přínos. Předem díky za případnou reakci. Ať se daří :))

Optimal Nutrition CZ
www.optimalnutrition.cz 2016-08-12 12:28:06

Ahoj, Michale. Díky za podporu. Ideálně by se mělo suplementovat 3xdenně 2 tablety s jídlem. Ale protože nežijeme v ideálním světě, dávka 3x1 tableta bude mít také svůj účinek.

Radek Kvasnička
2017-01-08 23:27:03

Ahoj, pouzival jsem nexgen pro, 3 tbl denne.. jak davkujete tohle? Drzite se davkovani 1 tbl denne? Diky :)

Optimal Nutrition CZ
www.optimalnutrition.cz 2017-01-25 08:32:14

Radku, dávkuj 3x2 kapsle denně s jídlem! Dominik

David
2017-02-01 16:32:28

Ty vitamíny jsou tedy v organické formě z celistvých potravin? Minerály jsou v chelátové formě? Děkuji za odpověď.

Dominik Kodras
www.optimalnutrition.cz 2017-02-12 16:52:35

Dobrý den, Davide. Ano, přesně tak! Mějte se fajn :)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.