Zvyšte svou hladinu energie, okamžitě!

energie

Zvyšte svou hladinu energie, okamžitě!

Dnešní článek nebude tolik teoretický, jak jste u nás možná zvyklí, ale podíváme se na to, jak okamžitě zvýšit hladinu vaší energie během celého dne.

K článku mě inspirovaly problémy, se kterými se moji klienti setkávali předtím, než začala naše spolupráce. Poskytnu vám tipy, jejichž aplikace pomohla VŠEM. Někomu rapidně, někomu méně, ale stále se znatelným zlepšením.

Pokud chcete během dne podat maximální výkon, at' už fyzický, nebo psychický, je zapotřebí držet se fyziologických zákonů a nejen pouhých spekulací internetových „expertů“.

1) Začnete den bezsacharidovou snídaní!

To, co si do úst vložíte jako první, určuje, jak se budete cítit během celého dne. Opět trochu teorie: vaším cílem je optimalizovat hladinu cukru v krvi, tudíž je inzulínový peak v této fázi dne absolutně nežádoucí! Musíte zvolit jídlo, které zvedne inzulín jen lehce a během dopoledne nedojde k prudkému poklesu hladiny inzulínu.

Také jde o naše neurotransmitery! Pokud sníme sacharidy, dojde k vyplavení serotoninu, který navozuje pocit spokojenosti a snižuje náš celkový drive. Naším cílem je zvýšit hladinu dopaminu a acetyl-cholinu pro více energie, mentální bdělost a nabuzení.

Dejte si k snídani například vaječnou omeletu se zeleninou a avokádem, tuňáka smíchaného s Lučinou, hovězí steak a hrst ořechů… fantazii se meze nekladou!

RÁNO PODLE ON: bezsacharidová snídaně, lžíce Omega 3 rybího oleje, 5-10 kapek Vitaminu D3, 1-2 kapsle kvalitního multivitaminu

Meat

2) Během dopoledne se nabud’te!

Zapomeňte na litry kávy a dávky nakopávačů. Použijte během dopoledne (např. 2 hodiny po snídani) BrainMax ve verzi 2.0.

Celkové složení tohoto suplementu je určeno přesně pro potřeby člověka moderní doby. Ve světě plném hektiky a psychického náporu je třeba neustále podávat maximální výkon nejen v gymu, ale i ve škole a na poli pracovním. Pokud se potřebujete maximálně soustředit a podat výkon hodný nadčlověka, zkuste BrainMax. Obsažený L-Tyrosin je základem pro tvorbu výše zmíněného dopaminu a slouží k lepší motivaci, přírodní látky (mimo jiné DMAE, Bacopa monnieri, Ginkgo biloba) zlepšují koncentraci a paměť.

TIP ON: 2 kapsle BrainMax 2.0 dvě hodiny po snídani.

3) Vyspěte se do růžova!

Toto přísloví je více než trefné. Za to, jak se budete během celého dne cítit, zodpovídá do značné míry jeden činitel, o kterém u nás slyšíte velice často – SPÁNEK. Během spánku probíhají životně důležité procesy, regenerace fyzická, ale hlavně psychická! Pokud nemůžete usnout, pokud se během noci několikrát vzbudíte a pokud se vám nezdají sny, probudíte se rozlámaní, bez energie, budete akorát zívat a na“raně nadávat na celý svět, není tomu tak? :)

SPÁNEK PODLE ON:

- Do postele ulehnete před jedenáctou hodinou.

- Usnete během pěti minut.

- V průběhu noci se nevzbudíte, a to ani na záchod! Pokud je spánek dostatečně hluboký a kvalitní, měchýř to vydrží až do rána.

*Více již brzy v připravovaném e-booku!

TIP ON: 4-8g inositolu v kombinaci s magnesiem bisglycinát 15 min před ulehnutím.

S rostoucí energií poroste i kvalita vašeho života a celkového well-beingu.

Užijte si pokroky!

❗ V případě, že se vám článek líbí a máte ve svém okolí někoho, kdo potřebuje pomoci zvýšit hladinu energie, SDÍLEJTE❗

Dominik Kodras

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.